Dagje Leidsche Rijn

geplaatst in: verhalen | 0

We waren er even aan toe om de deur uit te gaan en gingen naar de Leudsche Rijn dat is richting Utrecht lekker wandelen door de winkel straat en de Wall reden er wel eens langs als we bij mijn broer in Maarssen op visite gingen en vanaf de snelweg leek het een mooie winkelmall te zijn.

Kan je zeggen er waren best wat winkels maar niet echt iets voor ons twee sportwinkels,een media markt,een speelgoedwinkel,een BBC en wat eetcafés maar maakte er wel wat foto’s.

Foodtruck op de plein bij de Wall

Daarna zijn we naar centrum van de Leidsche Rijn gegaan bij de parkeermeter kon ik geen kwitantie krijgen dat doe ik vaak zodat ik voor mezelf een bewijs dat het betaald is.

Maar het duurde te lang en Marco wist niet waar ik bleef en toen ik bij de auto kwam was het opgelucht misschien was hij bang dat ik hem vergeten was.

We gingen winkel in en winkel uit lekker als van ouds shoppen en vaak hoeven niet eens wat te kopen maar het samen gezellige dingen doen staat bij mij heel hoog in het vandaal en ook veel foto’s maken is mijn ding voor andere misschien iets onbenulligs maar voor mij heel belangrijk.

Ze hebben op grote tegels plaats namen staan Marco staat nu in Luxemburg misschien zie je het niet goed daarom hier een betere foto ervan.

En de volgende foto vond ik heel grappig kreeg al te horen heb je dat ook beklommen nee dat heb ik niet gedaan hoor.

Marco wilde een warme Hema worst maar dat hadden ze niet dus dan maar als afsluiten bij de Mc een cheeseburger gehaald en opgepeuzeld in de auto het was een gezellige dag en zo waren we even de deur uit,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *