Dank je wel lieve Tineke

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen donderdag waren Dennis en Tineke bij ons en de lieve schat had twee stukken appeltaart en saus voor de pasta meegenomen.

Ik moest nog wel zelf de pasta koken en dat vind ik lekker erbij geraspte kaas dus dat heb ik dan ook wel zelf gedaan. De appeltaart was zo lekker dat ik er nu wel slagroom op heb gedaan die hadden we er ook trouwens erbij gehad. Jammer,ben vergeten een foto ervan te maken maar kan Marco zijn stuk appeltaart wel hier laten zien.

Normaal zou dat stuk allang op zijn maar het heeft een dagje langer in de koelkast gestaan want manlief is nog steeds de oude. En de pasta heb ik alvast gegeten en misschien moet ik zelf alles op eten want Marco heeft niet heel veel trek in eten.

Ik had wel ook een foto van mijn schat genomen maar zowel Dennis en Tineke vonden hem er slecht uitzien,nou oordeel zelf maar.

Hij kijkt wel heel zielig hier zo dat komt alleen omdat ik een foto wilde maken en hij eigenlijk geen zin daarin had. Ondanks dat we beide zo ziek waren hadden we best nog wel ons humor,maar soms heel soms vonden we elkaar heel irritant maar het komt wel weer goed met ons,gelukkig ben ik al aardig opgeknapt.

Maar lieve Tineke dank je wel voor de lekkernij die jij heb gemaakt voor ons,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *