De drie klavers

geplaatst in: verhalen | 0

Toen het liedje wat ik uitgezocht had voor Marco Nick en Simon -zonder jou.

https://youtube.com/watch?v=e56nV5uLZPQ&si=EnSIkaIECMiOmarE

Tijdens het lied werd het mij teveel overmand van emoties liep ik naar de kist en hield mij stevig vast waar je in refrein de woorden Nu loop ik zonder jou de leegte in….rolde de tranen over mijn wangen want ik weet dat het zo zwaar gaat worden….. Til die ving mij op en begeleide mij naar mijn stoel daar stond mijn lieve en sterke broer die mij met beide handen troostend vast hield onder mijn kin.

Terwijl de andere afscheid namen bij de kist ondersteunde mijn lieve broer mij met liefde nam ik afscheid het valt mij zeker heel zwaar zoals het lied ook zegt maar als ik de stem van Marco in mijn hoofd hoort galmen denk ik je heb gelijk we moeten het leven vieren zoals jij het wilde.

Van Wim kreeg ik nog een stick met de hele uitvaart Joost heeft het ook opgenomen op mijn verzoek. Dan kan ik het nog een keer op mijn gemak bekijken als ik wil. Toen we aankwamen stond de glazen al gevuld met kinderchampagne dat wou Marco dat we gingen proosten op het leven. En daarna werd het nummer van Mart zijn oom weet alleen niet meer hoe het ging.

We kregen allemaal hapjes geserveerd maar de sfeer was supergezellig en dit had Marco echt voor ogen kletsen en lachen en samen de liefde en warmte met elkaar delen en dat werd er gedaan ik voelde mij geliefd fijn met iedereen een verhaal delen en herinneringen aan Marco ophalen het is echt gelukt.

Heb een link van de uitvaart dan kan je 👇👇👇op klikken,

https://1drv.ms/v/s!AqPjFcfI2bSvkf8p5oCmsKLvGkHj4w

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *