Diamond painting 1 bloemen

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben zondag maar thuis gebleven kleding gewassen en opgehangen het weer is het klam ze verwachten weer noodweer en ik dacht kan mijn dag anders indelen.Mijn auto op de lader gedaan en lekker bezig met rommelen en mijn Diamond painting schiet al aardig op.

Piña Colada gebruikt

En daarna heb weer even wat steentjes geplaatst en vind het wel leuk om te doen vooral omdat je ziet hoe het vordert en ben er wel trots op want als ik bezig rook ik iets minder maar wil je zien wat ik gedaan heb dan show ik hier wat foto’s.

Wat wel heel lastig is na een tijdje zie de letters niet meer goed,dan is het tijd om te stoppen en dat doe ik dan maar nog even wat eten en tv kijken en zien wat voor noodweer er op komst is hier donderde het heel hard(ben best bang,had Marco altijd om me heen als het gebeurde)daarom kijk tv met het geluid zo hard mogelijk gelukkig woon ik vrijstaand anders kwamen mijn buren denk ik aan de deur.Het regende wel hard had de tuindeur maar dicht gedaan maar zit mijn Diamond painting te bewonderen trots op mezelf,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *