Diamond painting 2 bloemen

geplaatst in: verhalen | 0

Het even geduurd maar op een gegeven moment kon ik de kleuren niet meer onderscheiden dus dan wordt tijd iets anders te doen had mijn badkamer wat veranderd en heb weer even wat film-series gekeken maar had nog vier kleuren te gaan.

Het ziet er wel al mooi uit had wel wat foto’s gemaakt van het begin dat was te zien bij mijn andere blogs…..het is echt heel ontspannend om het te doen en ik ga ze zeker in het huis ophangen heb er nog twee gekocht leuk voor de winter maanden.

Heb ik al verteld dat ik een bak gekocht heb om al die zakjes in te doen vond ik wel zo handig (Action).

Alle overige steentje bewaar ik onderin en heb pas geleden één gevonden met vierkante steentjes kijken hoe die in zijn werking gaat

Maar eerst een mooie fotolijst vinden voor mijn eerste Diamond painting dan kan ik hem in de hal ophangen.Morgen mijn laatste stuk doen en dat is de letter K dan is het echt af en ben zo trots op mezelf.

Diamond painting 👈👈klik op de link.

Ga nu een andere maken heb er zin in tot de volgende Diamond painting blog,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *