Die Hards

geplaatst in: verhalen | 0

En dan heb ik het niet over de film waar Bruce Willis in speelt maar over ons twee die ondanks de harde wind toch al bijna zes uur op het strandje liggen.

We hebben wel een windscherm gemaakt provisorisch zolang het ons bescherm is alles toch goed.

Af en toe een t-shirt aan maar over het algemeen lagen lekker naakt te genieten. Er kwam nog een ander stel daar waren superblij in verband dat we ons servicebox zijn vergeten en natuurlijk niet alleen daarom hoor maar wel leuk om bekende te zien op het strand.

Over het algemeen was het vrij rustig en af en toe vielen we in slaap maar door wat harde wind stoten werd ik wel geregeld wakker zo ook was heerlijk ingedut en ik kreeg het koud daardoor werd ik wakker zag ik aan mijn voeteneind een man liggen en dacht waarom is Marco zover bij mij vandaan en ik voelde wel iemand nog tegen mij aan liggen dus ik keek achter mij en was blij manlief lag bij mij en die ander is ook een bekende van ons.

Rond de klok van half vijf zeiden we zullen richting huis gaan maar we namen nog een sigaretje en dat werd als maar later uiteindelijk zijn we om zeven op gaan breken alles ingepakt en er was nog een man die gekleed heerlijk genoot van zijn muziek en bij de auto aangekomen alles in de auto gedaan twee spullen moesten mee naar binnen en natuurlijk gaan de koeltassen altijd mee dus die andere twee dingen hebben we op de achterbank gedaan zodat we die niet vergaten.

Zie ik een kip lopen en zei:”schat ga er even een foto van maken”. Dat was goed,dus ik liep er naar toe en nam twee foto’s en Marco kwam mijn richting op en ineens stond die kip achter mij. Ik dacht ik begeleid haar naar de kant,dat kon ik beter niet doen want zij begon mij aan te vallen achteraf denk ik misschien is het diva kip en moet ik haar iets er voor geven.

Ik schrok er wel van dat ik gelijk in de auto vluchtte maar zij bleef voor de auto staan dus Marco reed maar achteruit en toen kon we naar huis.

Het weekend is bijna over nog een dag te gaan en dat doen we lekker op de Vlietland, want ze geven volop zon dus we gaan weer volop genieten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *