Drie halen twee betalen

geplaatst in: verhalen | 0

Ik werd er aan herinnerd dat als sushi in de aanbieding is ik er altijd over blog,nu was ik dit wel van plan,maar er was een klein probleempje met mijn blog en toen was ik het helemaal vergeten. Maar ik scrolde door mijn lading foto’s heen en zag ze weer staan,en dacht Hanneke had het erover dan ga ik het toch wel neer zetten.

Even terug duiken wanneer ze ook alweer in de aanbieding waren,kan dat ook op mijn foto’s zien dat is het voordeel met deze tijd. In de week van 28 Maart tot 3 April was dat en doordat ik het een keer geproefd heb ben ik er wel verzot op,niet dat wij dagelijks, wekelijks of maandelijks het nemen nee, alleen in aanbieding dan gaat zoiets niet vervelend en voor ons of eigenlijk voor mij een hele happening om het eten.

Via beeldbellen kon Marco zien wat wij of zij bij de sushi bar hebben uiteindelijk mocht ik de keuze maken van mijn schat 🥰. Wat nam ik dit keer mee:Zalm spicy roll, Triple spicy roll en crunch zalm roll en toen kon ik afrekenen en naar huis om ze op te peuzelen.

Marco maken de saus klaar soja en wasabi door elkaar gehusseld in een klein schaaltje en de schat geeft mij altijd iets meer ervan omdat ik er zo van geniet zegt hij altijd. We hebben weer heerlijk gesmuld en zo nu en dan sushi eten is mij mijn echt een feestmaaltijd.

Hier heb ik ze nog apart op de foto geplaatst.

Spicy vind het lekkers de laatste keer had gevraagd om alles spicy te maken ondanks zij dat niet zo verkopen,omdat zij rekening moeten houden met hun klanten.

En die gebakken uitjes vind ook heerlijk en een beetje spicy erbij en Kleuter is weer gelukkig.

Dank je wel Hanneke voor de herinnering,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *