Droevig nieuws vernomen

geplaatst in: verhalen | 2

Werd ik vanmorgen gebeld door de tweeling zus van mijn Bessie die via Whatsappje een bericht van mijn dochter Zefanja kreeg met de vraag:”heb jij nog contact met mijn moeder”.Kan haar doorgeven dat haar jongste broertje Axel(Joshua)drie dagen geleden is overleden.

Ik was met stomheid geslagen hoezo bel je mij zelf niet of mijn zus jullie hebben verdomme mijn nummer gewoon ben echt boos en heel erg teleurgesteld in die kant van mijn familie.

Via een andere oud collega kreeg ik een link doorgestuurd van oude maten van zijn diensttijd en die heeft een heel mooi verhaal over mijn broertje geschreven het raakt mij heel diep in mijn hart dat hij niet meer onder ons is,niet dat wij beide goed contact hadden maar ik heb hem vaak in mijn gedachte spelen.

Vooral toen wij heel jong waren en samen voetballen,racen op onze fietsen wat je überhaupt fietsen konden noemen. Axel rust zacht broertje nu ben je wel bij onze moeder en onze broer Nico.

Voor altijd uit het oog,maar nooit uit mijn hart en gedachte,

Liefst Esther 😘

2 reacties

  1. Melodyk

    Ach meis toch….wat verdrietig, verzwaard door de omstandigheden. Wat ontzettend naar allemaal.

    Gecondoleerd en heel veel sterkte!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *