Eén dag geen Vlietland

geplaatst in: verhalen | 1

Toen ik wakker werd zag het weer er somber uit geen zonnestraal te zien toch langs Abram om mijn lekkerbekken te halen.

Het worden er steeds meer begon met vier nu al een paar keer zes gehaald voor Abram steeds een verrassing vier,vijf of zes maar ik zei:” is het goed dat ik meer koop,moet ik ergens anders mij vis halen”.De andere vaste klant begon te lachen koop je meer is het niet goed.

Door het ouwehoeren had ik bijna twee keer voor mijn lekkerbekken betaald kan echt geen twee dingen te gelijk doen,wordt echt oud.

Moest nog wel bolletjes halen en daar werd ik aangesproken door een andere klant of ik wist waar er een drogisterij was ik probeerde het uit te leggen,maar als je niet uit dit dorp kom is het wel moeilijk uitleggen.

Na het afrekenen liep naar mijn auto die man ook en toen zei ik:”als U wil kan U achter mij aanrijden dan breng ik U er heen. Zo gezegd,zo gedaan man was ontzettend blij en ik moest weer terug om te tanken.

Thuis aangekomen vond Marco al dat ik lang weg bleef dus verteld wat voor goede daad ik had verricht ben echt vriendelijk om mijn medemens te helpen heerlijk alvast twee bollen met een lekkerbek gegeten.

Het regende niet maar even gebeld naar Til en die zij hier lijkt het wel te gaan regenen dus we bleven lekker thuis even een filmpje gekeken en beide nog twee uurtjes getukt.

Er kwam rond twee een zonnestraal maar niet voor lang we hebben even de auto van Marco gestofzuigd doordat er veel gasplukjes mee gekomen waren op vrijdagavond en daarna nog onze films gekeken.

Bijtijds vandaag mijn bed ingedoken heerlijk een keer voor twaalf erin liggen. Volgende week weer aan de slag.

Liefst Esther😘

Share this content:

  1. Maand Juni | Esther'sdairy

    […] Eén dag geen Vlietland daar is het heerlijk vertoeven vind ik zelf maar er een keer niet heen is nog geen ramp vermaken ons thuis ook wel daarom kan je het hier lezen wat we dan doen. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *