Een jonge meid

geplaatst in: verhalen | 10

Vandaag sta ik voor nu even in de schijnwerpers en mag iedereen weten dat ik weer een jaartje ouder ben geworden.Hier ben ik nog een klein meisje tussen de zes en dertien jaar.Deze foto is toen ik een jaar of achttien,negentien jaar nog steeds lang haar.Deze is de laatste foto met lang haar.Hier had ik er genoeg van dat het er af moest en wilde ik het alleen maar kort hebben.Dit vond nog te lang en na alles geprobeerd te hebben door de jaren heen.Deze was twee jaar geleden dan weten jullie inmiddels dat deze Birthdaygirl dus twee en vijftig is geworden vandaag.

Gefeliciteerd to myself🎉🎉💋💋

10 reacties

  1. Sanne

    gefeliciteerd met je verjaardag. Prachtige foto’s. Geniet van je verjaardag

  2. Amelie

    Deze foto’s zijn waarschijnlijk gelinkt aan hele mooie herinneringen! Gefeliciteerd met je verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *