Een mindere warme dag

geplaatst in: verhalen | 0

We hadden afgesproken om lekker naar de vliet te gaan waren al twee dagen niet geweest dinsdag omdat het weer niet veel goeds beloofde en ik toch ontzettend moe was en heerlijk vroeg onder de wol kroop.

Woensdag omdat ik een bangerik ben en dacht met mijn actieradius red ik het niet en toen bleek ook op deze dag veel bewolking te zijn en vandaag Donderdag wilde we wel gaan dus ik kwam rond kwart voor drie op het veld en er stond best aardig wat wind,ondanks dat was de zon toch krachtig genoeg.

Ik vertel altijd hoe mijn werkdag geweest is en wat er gebeurd is,daar ga ik niet zoveel aan uitweiden in ieder geval kan ik zeggen we hebben weer hard gebuffeld en een enkele keer een meningsverschil of ik kan het beter zeggen een een mis opvatting.

Maar toen ging even een tukje doen maar omdat het waaide was het best koud en besloot ik onder een handdoek te gaan slapen.

Dat gaf toch meer warmte en dan het zonnetje erbij heb zo’n twee uur hazenslaapje gedaan toen twijfelde naar huis of nog blijven liggen,Marco kom op het idee een schermpje te maken zodat het minder koud was en dat hielp min of meer.

We besloten om daar te eten had macaroni gemaakt met een Indische twist eraan. Ik warmde de macaroni op en Marco maakte de salade en zo hebben we heerlijk gesmuld.

Er waren nog maar een paar mensen,na het eten nog een peukje gedaan en rond zeven uur hebben we alles ingepakt en gingen richting de auto. Nog wat foto’s gemaakt van op het textielstrand daar was het helemaal rustig, eigenlijk toen ik er aankwam al.

Rond half acht waren we thuis alle spullen opruimen lekker warme thee en koffie gedronken en toen wat tv gekeken en ondertussen is het al over twaalven tijd om mijn bed in te gaan.

Welterusten liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *