Eerste vakantiedag

geplaatst in: verhalen | 2

Tjonge zullen ze toch gelijk hebben zal het in mijn vakantie alleen maar regenen of tref ik het toch dat de zon zich laat zien.

We nemen toch de beslissing om naar de VL te gaan en zien het wel, wat hebben ze nu weer gedaan de brug hangt met linten,maar manlief zegt we gaan er gewoon onderdoor. Zo gezegd,zo gedaan het komt omdat er een plank los zit en dan mogen we er niet meer overheen.

Andere strandgasten liepen er ook dus uiteindelijk waren we op het veldje en het was er echt rustig heerlijk onze fundering gestort zoals Marco het noemt en lekker liggen.

Op een gegeven moment komen er steeds meer bekende het veldje op,er stond een aardig briesje maar als de zon zich liet zien brandde het echt op je vlees. Ik geniet altijd van deze momenten heerlijk inspannend liggen en Marco moest wat onderhoud aan mijn voetjes doen en ik lag met mijn oogjes dicht te genieten.

Rond zes uur werd het briesje sterker en toen besloten we dat we toch richting huis gingen,op het padje kregen we precies een kleine regenbui van nog geen 10 minuten.

Aan het andere strandje ontdekte ik een mooie regenboog.

Zo sluit ik toch een mooie dag af fijne avond verderđź’‹

2 reacties

Geef een reactie