Empamadilla kebab

geplaatst in: verhalen | 0

Marco wilde dat ik de vis als laatste ging halen dus ik ging langs de Jumbo om boodschappen te doen omdat zij honderd jaar bestaan zijn er 100 artikelen voor een €1,00 vind die reclame zo mooi hoe vader Bas zo snel in de Jumbo wil zijn. Zijn vrouw Lieke die houdt hem niet eens bij.

Maar de geur van warme broodje komt je tegemoet dus ik wilde kijken wat ruikt er zo lekker keek in al hun bakken en zag iets liggen maar had geen bril bij mij om te zien hoe het heette dus vroeg toestemming om van de naam een foto te nemen en dat mocht.

Tja,wat moet je erbij voor stellen een Empanadilla kebab is dat net als bij ons een kebab broodje dus ik haalde er twee eruit. Ze waren nog lekker warm het het rook heerlijk en het lijkt wel een Indische pastei kijk zelf maar .

Er zit sesam zaad op en van binnen leek op gehakt maar het kan ook flinterdunne plakjes kip zijn met kruiden en milde marinade.

Thuis aangekomen heb ik alle boodschappen opgeruimd en toen meteen de vis gehaald Abram vraagt geregeld of alles goed mij is want hij was best bezorgt toen ik ziek was. Hij is echt betrokken met zijn klanten,want Cor een oudere klant die moet over twee weken geopereerd worden aan zijn knie. Dus had hij zijn kraam dicht bij een fiets rek gezet zodat Cor kon leunen tegen het rek en als hij wilde kon hij er ook zitten.

Maar het is mild van smaak maar wel lekker vooral omdat het nog warm was,en voor die prijs niet heel duur €1,15. Heb nog meer nieuw producten meegenomen maar dat komt de volgende keer,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *