Eten bij de molen

geplaatst in: verhalen | 1

Misschien zijn wij laks om goede afspraken te maken,John die met onze vakantie vaak een extra oogje in het zeil houdt naar ons huis die wilde we graag op een etentje trakteren,alleen vaak zit of John of ik met onze werktijden en nu gaat het eindelijk gebeuren.

We lieten de dag en locatie over aan John,want ik heb momenteel vakantie en het wordt de molen in Bodegraven.Vaak rij ik daar langs om bij de Aldi,Albert Heijn te komen nooit daar gedacht om te eten.

Eerst kwamen Anneke en John bij ons bakkie drinken,want Anneke was nog nooit bij ons thuis geweest. Rond zeven in één auto naar de molen gereden.Hier staan ze dan Marco,Anneke en John voor de molen,tafel is gereserveerd en we nemen plaats. We bestelde eerst ons drinken en daar kregen we een bord met stukjes brood met kruidenboter, tapas en roomboter.John de lieverd deelt voor ieder een stokbrood. Lekker een voorgerechtje nu in de menu kaart kijken wat we willen eten.Je heb ook chef specialiteit,dat verschilt per dag.

Voor:

*Kreeftensoep

*Taartje van paling

Na:

* surf& Turf

* Zeewolf

We namen alle vier kreeftensoep.Het was verrukkelijk we hebben genoten en dan komt het hoofdgerecht.Surf&Turf dit had Anneke en John.Marco en ik hadden varkenshaas gevuld met kruidenroomkaas, overgoten met rode wijnjus geserveerd met roseval aardappeltjes en groenten van de dag.

Het was heerlijk klaar gemaakt en zo genoten ik had nog een kleine ruimte overgelaten voor het dessert.Torentje van pure chocolade brownie met witte chocolade “bommen& granaten”parfait geserveerd met warme melkchocoladesaus.

De mannen namen nog koffie, Anneke die had genoeg,we hadden zoveel schik praten over onze vakanties en dan komen altijd de leuke momenten naar boven.

Na een gezellige avond werd het tijd om richting huis te gaan.Dank John en Anneke voor de gezellige top avond💋💋

John&Anneke bedankt voor deze mooie bos bloemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *