Even terras gepakt Gouda

geplaatst in: verhalen | 0

Ik wilde een bikini en eindelijk heb ik hem gehaald in Gouda eerst batterijen gehaald voor mijn klikker van het hek en in Gouda heb je www.toolstation.nl en ik kwam daar aan bestelde eigenlijk 6 stuks maar hadden er maar drie in voorraad dan maar drie mee genomen.

Denk omdat we te veel aan kletsen waren sloeg de medewerker €1,52 voor mijn drie batterijen aan en ik reageerde gelijk ze zijn tot €1,52 per stuk en toen zei hij;”U heb gelijk,dank u wel voor u eerlijkheid”.Dus met een vriendelijke groet ging ik de winkel uit,ik probeer altijd eerlijk te zijn.

Nou heb ik weer reserve batterijen je zal het altijd zien ze houden er altijd mee op als je geen reserve heb nu de stad waar ze een grote C&A hebben en ik heb het eindelijk mijn nieuwe bikini.

Het zonnetje scheen zo lekker dat ik bij mezelf dacht ga even lunchen bij beans&bagels en nam eerst een latte macchiato een hele grote en gelukkig staan er asbakken om even wat stoom uit te blazen.

Latte macchiato met chocolade koffiebonen

En vroeg om de menukaart en wat staan er heerlijk dingen op zeg wat ga ik nemen

Ik ga voor een tosti met een volkoren bagel.

Bagel met beenham&JB kaas met tomaat en bieslook

En ik zag een heerlijk verfrissend drankje laten we gek doen vandaag die neem ik er ook bij.

Sinaasappelsap &Wortelsap met gember en Royal jelly shot(speciale honing) Het heet ook geen stress op de menukaart.

Ik liet ook dit keer een foto van mij nemen want hier voelde ik mij heel ontspannend ondanks het heel druk is maar misschien komt het ook omdat super weer is.

Het had mij fantastisch gesmaakt en ik zat lekker achteraan maar het was best druk in de zaak.En toen dit drankje zag staan wilde ik die ook graag proeven dus dat nam ik dan ook maar om de dorst te lessen.

Gingermunt met kombucha

Het was echt heel fris door de gember en na nog een half gezeten te hebben rekende ik af en ging op huis aan maar toen ik voor de deur stond bedacht ik mij veelte mooi weer en ik wilde iets gaan doen om te kijken hoe ik mij erbij zo voelen.

Daar gaat mijn volgende blog over,

Liefst Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *