Feestmaal

geplaatst in: verhalen | 1

Ik wilde sushi gaan eten op ons feestdag dus heb twee soorten meegenomen. We hadden de crunch tempura al een keer gegeten dat is met een stuk gepaneerde garnaal. Vroeg aan de sushi medewerkster of ze hem ook spicy hadden dat niet maar ze kon hem wel wat spicy maken.

Daar moest ik wel even opwachten en nu even verder kijken wat ga ik toen zag ik menu one en vroeg of ze die ook wat spicy kon maken ook dat kon.

Deze heb ik nooit gehad drie nigiri zalm,twee nigiri tonijn en 1 nigiri garnaal en drie cali maki en over alles Japanse mayo erop.

Thuis aangekomen heeft Marco de wasabi in de soja gemengd(eigen is dat niet de manier) Ik heb zeker er van gesmuld het was heerlijk ons feestmaaltje.

Wat had ik nog meer in petto voor mijn schat behalve een blog voor hem geschreven,had het over een kaart die ik bij Greetz heb ontworpen.

Nou hier is die dan.

Maar wat heb ik erin gezet dat zal ik ook laten zien of eigen laten lezen.

Dat wat ik erin heb gezet zullen wij beide alleen kunnen begrijpen maar manlief was over alles dik tevreden en vond het een mooi gebaar en heerlijk eten. Nou we gaan nog tig jaren verder met elkaar,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *