Genieten en genieten

geplaatst in: verhalen | 0

Tijdens de mooie dagen in Corona tijd zijn we helemaal niet naar ons favoriete strandje geweest behalve afgelopen donderdag met Hemelvaartsdag toen we ineens moesten vertrekken,maar nu heb ik extra vrije dagen opgenomen tot na Pinksteren en zo waren we donderdag al weer aan het zonnen op het strand was vrij rustig en heerlijk warm

Het water was echt heel koud maar om af te koelen was het heerlijk om daar te zijn.We hadden broodjes mee met salades en omdat het zo warm was hadden we niet veel honger,o,ja een ouder stel waren wel eens mee spraken vroegen of ik was afgevallen nou dat zou je niet zeggen met zo’n buik wat ik heb,maar wel leuk om dat te horen toch. Vrijdag lagen we er ook weer en nu hadden we ons gasstel maar weer eens gebruikt.

Dat samen met heerlijk aardappelsalade gegeten.

Tja,bakje was al leeg voor ik erover dacht om een foto er van te maken maar de komende dagen gaan we zeer zeker weer genieten want ze hebben mooi weer voorspeld.

Heb weer een prijs gewonnen

Dit kunnen we echt gebruiken met het mooie weer Marco was al een beetje verbrand dus deze prijs komt mooi van pas Dank je wel vriendenloterij voor deze prijs.

Twee dagen genoten van mijn vier vrije dagen die ik nog heb fijne pinksterdagen 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *