Gerecht week 19

geplaatst in: verhalen | 1

Ik heb het vaak in mijn gerechten over mijn kruiden die ik gebruik en dacht laat ik eens een foto maken van mijn specerijen die ik vaak in mijn eten doe.Ik heb het bij elkaar gezet maar ik dacht misschien zien jullie het niet echt goed dus dan gooi ik er nog een foto tegen aan.Ik hou van meerdere groentes bij elkaar dus ik heb nu gemaakt. Uien en knoflook is bij mij vanzelf sprekend,maar broccoli en paksoi dat is ook mijn favoriete groentes dus dat heb ik met soja,ketjap en maĆÆskorrels en natuurlijk mijn kruiden(zie boven).

Ik had gehaktballen die ik kant en klaar haal waarvan ik ze alleen hoef te braden,bij mij vallen ze altijd uit elkaar als ik ze zelf maak(iemand een goeie tip voor mij laat het achter in een comment).Dus ik heb dat heerlijk genuttigd met rijst en groenten en een klein beetje madam Jeanet.

Dus voor een iedereen eet smakelijkšŸ½šŸ½,ik heb er heerlijk van gesmuld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *