Gerecht week 24

geplaatst in: verhalen | 2

Ik zag bij de recepten van Albert Heijn kaiserbroodjes met spek en ei dat zag er zo lekker uit en dacht ga manlief daar een keer mee verwennen in de ochtend.

Aangezien het Vaderdag kon ik het vandaag maken dus ik was zoals normaal eerder op en zette de oven al aan en begon het broodje te snijden kap moet er vanaf.En dan de binnenkant eruit schrappen en dan krijg je een mooie gat in het midden.Als je ziet hoeveel eruit komt uit zo’n klein broodje.Nou voor de vogels ook een feestdag vandaag.

En dan doe ik in plaats van flinterdunne ham ontbijtspek erin.En dan komt het ei erin maar en dan afbakken in de oven ik doe het 10 minuten en dan krijg je dit smeuïge broodje.

Eet smakelijk🍽🍽

2 reacties

  1. rietepietz

    Dat ziet er inderdaad goed uit, Dat was wél extra verwennerij voor je man want hij is natuurlijk niét je vader .;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *