Gerecht week 31

geplaatst in: verhalen | 2

Hollandse pot

Ik kan niet goed koken soms doe ik maar wat en als het smaakt dan komt het de volgende keer weer aanbod,smaakt het niet dan is dat geschrapt uit het systeem.

Maar in dacht dat lijkt mij heel lekker een schnitzel met aardappelschijfjes en groenten en kaassaus.

Dus ik moest toch wat gazeuse flessen voor Marco halen en dan heb ik twee mogelijk heden AH of de Jumbo. Dus de Jumbo ligt meer op de route daar haal ik de benodigdheden en dan op huis. Thuis aangekomen de groenten in een pan gedaan even afspoelen en wat zout erbij en koken, niet te gaar. De aardappelschijfjes in de airfryer wat doorgebakken vind mijn schat lekker en de kaassaus in water en met de garde geklutst en dan opwarmen, en de schnitzel gebakken en smullen maar.

Eet smakelijk🍽️🍽️

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *