Gesprekskaartjes 1

geplaatst in: verhalen | 0

Marco hebben elkaar leren kennen via Badoo dat is zeiden ze een vriendensite maar het was meer een datingsite waar je elkaar via een chat emoji stuurt en dan kan je ook kijken of je dezelfde interesses heb wij hadden eigenlijk weinig raakvlakken maar Marco wilde toch afspreken dus ik hield het heel centraal lekker op mijn werk waar heel veel mensen zijn en mijn collega’s waren heel erg nieuwsgierig hoe hij eruit zag.

We gingen eerst wat lopen op het plein en later zijn we naar zijn huis gegaan want ik had een puber in huis en dan kan je niet lekker kletsen en wat knuffelen…….nou moet er wel bij zeggen twee dagen uren aan de lijn gehangen en ook via de chat op camera gezeten.

Een collega had Marco een bijnaam gegeven Colombo die Amerikaanse detectiveserie dat is Peter Falk de man met die regenjas aan. En waarom noemde zij hem omdat altijd een mantel droeg en het klopt is niet echt het zelfde maar voor haar was hij Colombo en Marco vond enerzijds wel grappig en anderzijds dacht hij een regenjas en mijn mantel zijn totaal twee verschillend.

Na de eerste,de tweede en derde afspraak die we hadden want Marco kwam geregeld naar mijn werk om mij op te halen zag iedereen een verliefde en stralende Esther ik had mij nooit zo gevoeld als ik een date had ook mijn zoon Robby kon heel goed met Marco opschieten en dat was voor mij een hele geruststelling want tja,Marco had ook min of meer toestemming gevraagd aan Robby om met mij om te gaan……klinkt misschien wel heel cliché maar dat deed hij wel want hij vond dat hij best wat inbreuk maakte in mijn en mijn zoons leven.

We waren beide heel erg verliefd net twee pubers maar het fijne was ik kon heerlijk mezelf zijn hoefde mij niet te veranderen wat ik in mijn vorige relaties wel had na één jaar voelde het of je al jaren samen waren zo fijn was onze relatie we hadden maar een half woord nodig en we begrepen elkaar,we maken elkaar zinnen af en vaak zeiden we samen tegelijk een woord of vraag dat we zelf echt er schrokken.

Zo mooi ruim twaalf jaar samen geweest en toen werd ons leven verstoort door die k#tziekte maar toch de laatste maanden hebben echt heel intens beleefd nog samen mooie momenten eruit gehaald en samen nog zoveel liefde gedeeld schat ik mis jou.

Ik mis je en best heel verdriet om het verlies maar ik denk dat jij van boven naar mij kijkt en heel trots kan zeggen kijk kleuter eens gaan ze zet stap voor stap haar leven weer op de rails het gaat met ups en downs maar ik(Marco)zal trots op mij zijn,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *