Gesprekskaartjes

geplaatst in: verhalen | 0

Ik volg de Facebook pagina van ik mis je en had daar toen een kaarsje geplaatst om hem te laten branden voor mijn grote liefde en zag dat je gesprekskaartjes kon bestellen maar wist niet wat voor voorstelling er van moest maken maar ik heb even zitten kijken en denk dat is best handig om een gesprek te beginnen met iemand die een dierbare heeft verloren.Want ik zelf merk ook dat een ander het moeilijk vind om wat tegen mij te zeggen.

En ik het best moeilijk vind om aan te geven wat ik werkelijk voel sinds het overlijden van Marco en vaak zeg het gaat wel want in mijn kop werkt het zo vreemd mocht zeggen dat het goed gaat denk de ander die heeft het verlies al verwerkt en ik durf niet een lachbui te krijgen want ook daar denk ik over dat de ander vind dat het allemaal helemaal goed gaat met mij.

Toch is dat niet helemaal zo ik ben wel bezig met sporten en Diamond painting maar dat is alleen maar om mezelf bezig te houden en dat ik niet te veel hoef te piekeren over het verlies maar als ik op bed lig dan gaat er van alles door mij heen.

Ik had altijd zoveel te praten met mijn schat nooit was er een stil moment wacht even tuurlijk als we aan het slapen waren wel of vergis ik mij toch een klein beetje want volgens mij schat praatte ik ook geregeld in mijn slaap oké bij hem dan wel.

Nu kom ik thuis van waar dan ook maar dan is het huis koud en stil en niemand die mij begroet en ik kan wel roepen ben thuis,maar niemand geeft antwoordt best lastig voor mij ondanks het al ruim een half jaar geleden is. En dan zit ik op de bank de tv gaat aan maar het doet mij niet veel en in mijn hoofd zitten hinderden verhalen en aan wie vertel ik ze niemand nu heb ik vaak dat ik al onderweg met mijn Bessie aan het telefoneren ben maar als we ophangen zit ik hier in mijn uppie.

Vroeger nou driekwart jaar geleden had ik zoveel vrolijkheid in mij en was ik zo blij om thuis te komen want daar wachtte mijn grote liefde nu kom ik thuis en denk alweer alleen op de bank,alweer alleen eten,alweer alleen tv kijken en alweer alleen naar mijn bed toe……het is en blijft een heel groot gemis en heel eenzaam dus spreek mij gewoon aan vraag aan mij hoe het echt met mij gaat en dan geef ik daar graag antwoordt op want alleen is maar alleen en ik mis de gezelligheid en de vrolijkheid in mijn leven.

Ik plaats hier een eerste kaart kijken wie mij daadwerkelijk durft aan te spreken…….

Dank voor het lezen van mijn blog,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *