Zaterdag gewoonte

geplaatst in: verhalen | 0

Iedere zaterdag vaste prik lekkerbekken van Abram en dan even doorgebroken dubbel gekruid en heel goed uitlekken. Ben ik nog iets vergeten,natuurlijk ik krijg bij Abram altijd een stukje kibbeling en dan komen ze net uit het vet. Abram heeft ook recht op vakantie en dat gun ik hem van harte,maar ik mag tegen wel zeggen dat ik hem deze week mis op de zaterdag(28/5/2022).

Ik heb de lekkerbekken bij de viskraam op het Raadhuisplein geprobeerd die worden in aluminiumfolie ingepakt en dan komt er zoveel vet uit en dan betaal je ook iets meer dan bij Abram dat vonden we tien keer niks, daar mag ik ze niet meer halen van mijn schat.

Dan heb je van Toorn ook een viswinkel die zijn ook heel goed maar daar gebruiken twee soorten om lekkerbekken van te maken en ik weet nooit welke ik moet hebben. Pangasiusfilet en kabeljauwfilet en dan zegt Marco:”je vraagt gewoon de goedkoopste”….. dan weten hun wel welke ze moeten geven.

Want voor kabeljauwfilet als lekkerbek betaal je bijna €5,- per stuk en voor de pangasiusfilet betaal je €4,-dat scheelt wel even een euro maar soms hebben ze aanbieding drie voor tien maar dat heb ik allang niet meer gezien.

Dan heb je ook een viskraam Nikki visspecialist bij de Vormade in het andere gedeelte van Bodegraven en daar heb ik ze vandaag gekocht ik zal ze laten zien.

Deze zijn zien er goed uit en ze smaken heerlijk gevraagd om ze dubbel te kruiden en ze zijn wel groot denk ook dat dit kabeljauwfilet is want ze zijn best prijzig €4,75 per stuk gelukkig heb ik er maar twee gehaald anders zo Marco zeggen kan je ze net zo goed bij van Toorn halen.

Het in pakken is ook geweldig het lijkt net een bos bloemen wat ik mee nam maar Abram had het een keer gezegd en deze zijn na Abram de beste viskraam hier in Bodegraven wij blij met ons visje(zeg maar vis). Dat wordt mij twee adres waar ik vis scoor dank jullie wel meiden ik heb in ieder geval heerlijk gesmuld van jullie lekkerbekken, mijn schat zal hem later eten wilt nog niet wakker worden,en nee het is niet vroeg de klok geeft bijna elf uur aan op acht minuten na.

Abram geniet van je wel verdiende vakantie zie je volgende week,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *