Gezellige dag

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen vrijdag werd onze rust verstoord door een graafmachine en zo nieuwsgierig als ik moet ik alles zien en weten waarom er zoveel kabaal is op deze morgen.

In de straat dat recht tegenover ons ligt werd er gewerkt door wel acht mannen allemaal hadden ze een oranje hesje aan,maar wat zijn ze aan het doen. De stoep werd open gebroken en ik zag er een kabel in geplaatst worden,zal dat glasvezel zijn sprak ik hardop eigenlijk meer tegen mezelf dan tegen Marco.

Marco beantwoordde mij wel:”schat als je het wil weten,ga het toch vragen”. Maar ik heb geen zin om die kant op te lopen dus ik liet het zo. Misschien zie ik de buurvrouw van de seniorenflat dan vraag ik het haar die weet vaak alles wat er in de buurt gebeurd,of ik vraag het Marian wel dat is iemand uit de bewuste straat waar ze bezig waren.

Toen ik die avond met Sjaak wandelen ging zag ik wel twee grote houten spoelen staan verder in de straat was vergeten een foto te maken en terwijl ik aan het schrijven ben heb ik ook geen zin er naar toe te lopen. Ze waren toch lang bezig rond acht uur in de ochtend tot bijna zes uur in de avond en die spoelen zag ik ook tijdens mijn uitlaat wandeling van Sjaak.

Op de hoek zag twee AH online auto’s staan en dat wow twee buren krijgen tegelijk hun boodschappen aan huis geleverd dat heb ik nog nooit mee gemaakt ondanks er hier in de staat wel dagelijks één of twee auto komen maar nooit te gelijk.

Toen ik overstak kwam ik er achter wat er aan de hand was de voorste auto had pech want op de stoep achter die wachtauto stond de auto van de ANWB.

De achterste auto heeft de spullen van de voorste overgezet in zijn wagen zodat de bestellingen gewoon op tijd bezorgd konden worden toch grappig om zoveel mee te maken in mijn buurtje.

Sjaak had ik beloont met zijn visjes omdat hij zo braaf zijn behoefte heeft gedaan en braaf zijn wandeling heeft voltooid,maar zoals Maja ook zegt hij is het nu gewend om met mij rond half tien te gaan wandelen het zit al in zijn systeem.

Maar ik vind het ook altijd leuk om het te doen en ja,als hij zijn grote behoefte gedaan heeft raap ik het netjes met een poep zakje op en deponeer het in de prullenbak. Sjaak is een schat van een hond en hem hoor je nooit veel blaffen toch weer wat foto’s van hem gemaakt.

Maja het was weer heel gezellig dat je er was en we hebben lekker veel geklets en gelachen tot gauw weer of bij ons thuis of op de Vlietland love you girl😘,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *