Goedemorgen Voorschoten

geplaatst in: verhalen | 0

Zondag(5 juni)ze voorspelde al geen mooi weer maar ik zag wat zonnestraaltjes en dacht maak Marco wakker misschien valt die bui pas in de avond en vol goede moed vertrokken we met alles richting de Vlietland en hier ook geen druppel alles uitgepakt en neergezet en we zijn net klaar met ons broodje filet komen er af en toe een druppel naar beneden.

Zoveel wandelaars die precies over het naaktstrand moeten lopen zag dat toevallig bij iemand op haar wandelkaart toch proberen een comfortabele tent te fabriceren met het windscherm als uitgangspunt en denk dat het aardig gelukt is.

De palen moeten wat strakker gespannen worden en nu we het gedaan hebben zien we hoe het volgende keer moet dan zijn we er beter op voorbereid en dat dankzij Joost anders lag hij allang bij grofvuil Marco aan de onderkant wat puntig geslagen kan het goed de grond in staat het stevig alleen het dekzeil beter erover trekken zodat er geen regen binnen komt.

Toch lekker een kop koffie gezet om het wat warmer te krijgen nu kijken om tussen de druppels door richting huis vertrekken. Straks lekker opwarmen thuis en warme kleren aan.

Maar er komt een tijd om naar huis te gaan en we moeten het slim aanpakken zodat we niet doorweekt bij de auto aankomen dus Marco kwam met het idee om de bolderkar onder het dekzeil in te pakken dat was gelukt en dan het windscherm eronder uit halen ook dat ging heel goed en dat windscherm over de bolderkar gespannen en nu het dekzeil nog het regende minder zo vouwde we het samen snel op alle haringen eruit en nu naar de auto.

Bij de auto hield ik de paraplu boven Marco zodat hij de auto kon in laden ook dat ging heel goed we werkte perfect samen en we waren wel wat nat maar dat was minimaal kachel aangezet,stoelen verwarmt en meteen naar huis we waren blij dat we thuis waren nog wat gegeten en gedronken toen ben ik mijn bed ingegaan.

Morgen is het tweede pinksterdag en dan lekker uitslapen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *