Goedemorgen

geplaatst in: verhalen | 1

Heerlijk net als thuis een latte macchiato in een mooie beker gepresenteerd,komt alleen maar omdat ik die andere papieren bekers niet zag staan en dan een dubbele latte genomen ben ik helemaal goed wakker.

Kreeg van het weekend een telefoontje van mijn oudste broer Ron dat mijn neef van moederskant is overleden ik was echt in shock kon even niets uitbrengen en donderdagochtend kreeg via mijn schoonzus de rouwkaart te zien. Vrijdag vind het plaats en via een de website en speciale code kan je alles mee kijken omdat met corona beperkt aantal mensen erbij kunnen.Vind het wel een goede oplossing zo kunnen familieleden in Australië er ook beetje bij zijn.

Doordat de ramadan is begonnen merk je dat het overdag best rustig is in de kantine was het ook stil zat er alleen dus dat is echt saai hoor maar af en toe is het wel lekker om relaxt mijn broodje te smikkelen kon rustig mijn spelletje spelen tegenwoordig doe ik weer een ander spel.

Ik vind zo wie zo al de spelletjes die ik speel verslavend maar het net memory dubbele zoeken en als je die samenvoegt dan wordt het weer iets anders.

Nou is mijn veld vol en dan moet ik dingen verkopen maar je krijgt veel de zelfde dingen en dan verlies je energie. De voorwerpen met een energieteken die geven voorwerpen bijvoorbeeld één onkruidkrabber of een hark hieronder zie wat je kan krijgen.

Hier is voorbeeld tuingereedschap je krijgt een onkruidkrabber en als je die samenvoegt met een andere onkruidkrabber veranderd deze in hark en samenvoegen met een andere hark wordt weer een snoeischaar enz.

En die moet je zo wie zo verzamelen om verder in het spel te komen maar soms wil ik te snel.Maar moet mijn tijd in de gaten houden,nu het zo rustig is.

Laatste werkdag en dan weekend vrijdag best druk gehad maar we zijn onze week weer doorgekomen en nu nog een paar minuten wachten tot ik kan inloggen bij uitvaartbrouwers. Ik had op het scherm staan afscheid van Gilbert de koord met de datum van 16-04-2021 en toen kwamen de live beelden van de familie Toen zijn zus mijn Debby(mijn nicht) haar speech gaf kon ik mijn ogen niet meer droog houden het was zo mooi gesproken. Ook zijn nicht Patricia(dochter van Debby) de tranen vloeide over mijn wangen zo mooi hoe beide zijn leven beschreven en zo had je toch een gevoel dat je daar zelf bij was.

Lieve Gilbert rust zacht😘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *