Gourmetten

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen hadden we heerlijk uitgeslapen en alles op ons gemak gedaan,ontbijten en douchen want vandaag komen Dennis en Tineke gourmetten eigenlijk vrijdag maar Dennis kreeg last van zijn kroon en had er zoveel last van dat het Zaterdag verschoven is.

Het was lekker weer en de tuindeur stond de hele ochtend al op,rond vier kwamen ze eraan lekker zitten kletsen en na ongeveer een uur namen we plaats buiten.De tafel is gedekt wachten op het brood uit de oven.Lola is ook mee en Tinus de broer van Dennis was er ook bij.De lieverd is 14 jaar oud en een super lieve dame.

Eindelijk kunnen we beginnen gelukkig schijnt het zonnetje heerlijk en we genieten.Ja af en toe een foto schieten Dennis en Tineke we hebben heerlijk weer genoten van het eten.

We dachten dat de Nederlandse dames in de avond moesten spelen maar toen Marco het na ging kijken bleken ze om drie al gespeeld te hebben dus we hebben het terug gekeken.

En Lola die lag er heerlijk bij.We wisten de uitslag al maar toch kijk je met spanning de wedstrijd Nederland heeft met 3-1 gewonnen van Kameroen en Miedema heeft twee keer gescoord en Bloodworth heeft een keer gescoord wij zijn door voor een plek in de achtste finale.

Rond de klok van elf uur zijn Dennis,Tineke en Tinus naar huis gegaan het was een zeer geslaagde dag met een lekker weertje.

Tot gauw weer Dennis en Tineke op de Vlietland💋💋💋

Geef een reactie