Hazerswoude-Dorp

geplaatst in: verhalen | 0

Heerlijk lag ik gisteren in bad nog best last van mijn val en met Sky radio op de achtergrond en een boek in handen was ik lekker aan het relaxen. Toen Marco binnen kwam en vertelde we gaan morgen even bij Jami en Nienke langs en ze willen dat we met jou auto komen.

Gelukkig hij is vol met energie geladen en het zonnetje schijnt heerlijk samen een geroosterd broodje met ei gegeten en deze kleuter laat weer een ei uit haar handjes vallen echt erg,moet het zelf opruimen. Even douchen en makkelijke kleding aan en dan gaan we op weg,wie rijdt er Marco of ik.

Ik reed,Marco zou teruggaande rijden wat een leuk,gezellig huisje hebben Jami en Nienke en we hebben het hele huis mogen bewonderen er moet nog dingen gedaan worden maar de woonkamer,keuken, badkamer,wc’s en slaapkamer zien er echt mooi uit zo mooi ingericht.

Jami is gek van vissen dus er staat een groot aquarium in de woonkamer echt heel mooi kende nog wat vissen uit mijn jeugd Ron mijn broer had ook een aquarium in ons ouderlijk huis staan maar niet zo groot als deze.

Het uitzicht is ook heel mooi een groot weiland voor hun huis,zag een man een sluisje schoonmaken,volgens Jami moet de gemeente het doen.

Na twee uurtje ging we weg en op zoek naar een nieuwe klok en in het dorp is een kringloopwinkel dus daar gingen we heen in de Voorstraat 14 B en we zijn geslaagd hebben een nieuwe klok die andere moesten we om de dag op winden dus dat was niet echt goed meer.

Thuis aangekomen Marco ging hem meteen op de plek van die oude ophangen en ik ging weer even liggen in het zonnetje waar ik weer lekker in slaap viel. Zolang ik ergens mijn hoofd neerleg,val ik in slaap erg hè,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *