Homescapes 10

geplaatst in: verhalen | 0

Eigenlijk ben ik helemaal opnieuw begonnen met het spel te spellen en heb het nu op mijn eigen mobiel geïnstalleerd en nou denken jullie hoezo eigen mobiel.

Even een korte uitleg we hebben een oude mobiel die we gebruiken als we op vakantie zijn met daar op Whatsapp voor onze vrienden die we maken op onze reis en daar heb ik ook homescapes op geïnstalleerd om in de ochtenden als ik vroeger wakker ben dan Marco wat vaak het geval is dus speel ik een spelletje om de tijd mee in te vullen,want vaak kan je pas vanaf zeven uur ontbijten.

Maar terugkomend op mijn andere homescapes daar ben ik pas op level 1054 en het leuke aan dit spel is eigenlijk dat je naar de feestdagen toe extra’s kan verdienen. De kerstdagen waren ontzettend spannend want dan kan je tuin in kerstsfeer maken met allerlei herten,sneeuwpoppen en kerstversiering en dat heeft mij aardig wat bloed,zweet en tranen gekost(tranen heb ik er maar bij gezet).

Ik merk wel dat er verandering in het spel is zo heb ik in deze een fotoboeken gekregen en dat had ik bij die andere spel niet maar zo zie je maar weer hoe snel ze veranderingen in een spel doen.

Austin met zijn ouders

Maar nog steeds is het wel verslavend want je wil zoveel sterren binnen slepen maar soms doe ik er wel twee dagen over om één ⭐️ in de wacht te slepen.

Hier ben ik nog mee bezig.

Omdat ik te haastig ben,ben ik ook heel snel door mijn levens heen.

Nou mijn spel wordt vervolgd

Fijne weekend iedereen😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *