Homescapes 16

geplaatst in: verhalen | 0

Om de zoveel tijd krijg je vernieuwde levels en dat maakt het spel steeds weer zo spannend,nu zijn er wekkers โฐ erin en dat is moeilijk om die allemaal te vernietigen lukt het niet dan verlies je een leven met heel veel geluk dan lukt het mij wel uiteindelijk.

Als je de level niet haalt heb je een kans om 900 coins te geven dat is wat je verdiend door middel van levels tot een goed eind te volbrengen en dat kan je inruilen voor 5 levens soms als ik genoeg doe ik dat ook vaak heb ik maar een beurt nodig om het af te maken achteraf heb ik er spijt van omdat ik eigenlijk wil sparen net als de attributen die je kan gebruiken ๐Ÿš€ โœˆ๏ธ en kleurbal of een ๐Ÿงค ๐Ÿ”จ of ๐Ÿช“.

Met wekkers als de het niet red tot het teruggelopen naar nul dan kan je door middel van 900 coins ook vijf minuten extra erbij krijgen.

Dit was echt moeilijk de acht lopen van 20 naar nul maar je moet ook zestien kersen ๐Ÿ’ wegspelen en nog zestien stenen katten ๐Ÿˆ soms had de katten ๐Ÿˆ wel maar door de wekkers โฐ de kersen ๐Ÿ’ weer niet dan hoop je op een kleuren โšฝ๏ธ.

Hier zie heb het niet gered maar door een extra voorwerp te gebruiken is het mij toch gelukt.

Na zes dagen op de timer maar in werkelijkheid dagen,weken misschien een maand toch weer een kamer af. De bibliotheek en de filmkamer die achter een secret deur zat.

Op naar de volgende kamer??๐Ÿ˜˜

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *