Homescapes 5

geplaatst in: verhalen | 1

Ik ben nu al aardig ver gekomen en de lounge is hopelijk bijna af, maar het wordt steeds moeilijker en moeilijker de levels en soms ben ik dagen met de ene level bezig en aangezien je maar 5 levens per dag heb ben je snel er doorheen en om een leven te krijgen moet je het aan vrienden vragen.

Maar de vakantie tijd is aangebroken en dan zitten veel mensen minder op het net, dat doe ik ook. Maar ik laat wat moeilijke levels zien.

Hier heb je schuim met mieren erin eerst de 🐜 doden en dan kan je de schuim verwijderen maar dan moet je wel de juiste kleuren kunnen combineren want anders heb je er niks aan. Je heb verschillende figuren:kopje is groen , lamp is geel, strik is rood,knoop is roze, blokje is donkerblauw, theepot is lichtblauw.

Soms zijn de figuurtjes in een ijsblok verpakt dan moet je de ijsblok breken en dan kan je het figuurtje verwijderen, soms zijn ze in roze gilatine verpakt en dan moet de gilatine er eerst af dat zijn in dat geval twee handelingen die je uitvoerd en je kan maar één beschikbare handelingen doen per level.

In sommige levels zitten ze met kettingen vast en dat is soms twee of een handeling maar je moet wel je koppie gebruiken. Maar ik kijk weleens op YouTube hoe andere die levels spelen en dan probeer ik dat ook zo maar het blijft een spel die steeds veranderd dus veel denkwerk.

Nou ik vind het nog steeds leuk om te doen en het vergt veel geduld van mezelf maar het echt superleuk

Hopelijk hebben jullie een fijn weekend gehad ik wel💋

Geef een reactie