Huistelefoon dood

geplaatst in: verhalen | 0

Ja,wij hebben nog een huislijn weet dat het niet meer van deze tijd is, maar de alarmdienst belt daar naar toe en wij vinden het nog wel bij ons passen🤣🤣🤣.

Maar ons oud toestel heeft het dus begeven en nu hebben afgelopen zondag bij expert een nieuwe gehaald.Een Gigaset best nog wel prijzig maar deze was in de aanbieding en thuis gelijk aangesloten de basis station moest verhangen worden draad was niet zo lang als de oude.Daarbij kregen we een Gigaset mobiledock Dat zat bij de aanbieding en installeren kan je wel aan mij overlaten dus dat is in een knip in de vingers gedaan.

Nou moet je een man met twee linkerhanden nergens aan laten komen,want ineens kwamen de inkomende gesprekken gelijk op het antwoordt apparaat,ook dat heb maar verholpen.

Het gemak van deze Gigaset is dat je mobiel er aan kan koppelen en als je gebeld wordt en hij is gekoppeld dan kan je headset ook opnemen en je kan tussendoor een gesprek opnemen.

Je kan al je contacten van je mobiel overzetten op je Gigaset en je kan foto’s bij je contacten koppelen dus het is wel handig.

Ben er superblij mee dat onze kennissen ons weer kunnen bereiken,het scherm is ook groot en je kan alles goed lezen van het scherm en het antwoordapparaat werkt ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *