Hula Hoop geleend

geplaatst in: verhalen | 0

Marie heeft zo’n HulaHoop gekocht en zij vertelde hoe zwaar het was. Op sommige TikTok pagina’s zie je dames die het showen en toen dacht ik nou dat valt reuze mee tot ik hem zelf even omdeed.

Het was even een ritme vinden en hoe hou ik het balletje in beweging heb al wat geoefend nu wil ik echt twee minuten volhouden en dat lukt wel kapot maar ik heb mijn eerste twee minuten binnen en hoeveel rondjes heeft het balletje gedraaid kijk zelf maar heb er namelijk een foto van gemaakt.

Ik sta versteld te kijken want hoe sneller je beweegt met je lichaam hoe sneller het balletje draait en ik voel mij er echt goed kijken of ik het een week volhou ben nooit zo’n doorzetter maar heb bij een blog die ik volg gelezen over dertig dagen Challenge voor planken ben daar al 22 dagen mee bezig maar daar komt een andere blog over.

Nou Marie ga het een tijdje proberen en misschien zie na een aantal dagen al resultaat wie weet hou je hier op mijn blog op de hoogte,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *