Laatste gordijnen

geplaatst in: Januari2021, verhalen | 0

Vanmorgen alvast bezig geweest om de laatste set gordijnen te voorzien van haken. Marco ligt nog heerlijk te slapen en zelf de ringen van de roede gehaald en in bak met Dasty gelegd en de oude gordijnen in een vuilniszak gestopt die kunnen weg. De oranje gordijnen en de vitrages in de wasmachine gegooid en nu de ramen lappen. Het is wel een werk want wij roken allebei dus heb de ramen wel drie keer gedaan.

Rond een uurtje of elf kwam Marco mij vergezellen en hij ging gelijk aan de slag om alles op te poetsen wat een verschil zeg. De roede ligt te drogen en nu maar eerst wat voeding tot ons nemen.

Marco alvast de ringen terug gehangen en nu mag hij ook gaan eten(gemeen van mij hè). Vitrages hangen hier alweer op hun plek,wat een werk hebben we tot nu toe verzet.

We zijn klaar toch dat even gefixt met zijn twee. Nog de laatste drie foto’s met de eettafel erbij die wij ook even van groot rond naar rechthoekig gedaan hebben om makkelijk samen te wandelen. Geniet er nog maar een paar uur ervan dan is het eerste weekend in het nieuwe jaar.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *