Lekker in mijn vel

geplaatst in: verhalen | 0

Nou doe ik naast het planken ook wat buikspieroefeningen en daar begin ik rustig mee.Oefening 1Alle oefeningen doe ik 1 minuut en probeer te tellen hoeveel bewegingen ik maak. De eerste oefening is je benen gebogen en voeten plat op de grond het apparaat trek je omhoog en dan laat je het weer op de grond komen kwam uit op 34 keer.Bij deze oefening de benen gebogen maar opgetrokken. Daar kwam ik uit op 32 keer in een minuut.Hier heb ik mijn rechterbeen opgetrokken en onder de linkerbeen gestoken. Bij deze oefening kwam uit op 35 keer in een minuut.De zelfde oefening alleen nu de linkerbeen opgetrokken. Ook bij deze oefening het zelfde aantal keer als de oefening ervoor.Bij deze oefening doe ik beide benen omhoog en dan trap ik van mij af,hier haal ik 30 keer dan voel ik echt de druk op mijn buik. Apparaat heb ik twee jaar geleden gekocht bij de Aldi en ben er superblij mee.

De ene keer doe ik planken eerst en dan de buikspieren.Met het planken laat ik de stopwatch lopen en als ik moe raak dan stop,meestal is het tussen 1minuut 15 en de 1 minuut 30 en de buikspieren doe ik op de stopwatch op 1 minuut wil het toch rustig opbouwen,zodat ik geen blessures op loop.

De eerste dag deed ik alle oefening achter elkaar en kwam op 3 minuut en 4 sec uit maar dat heb de dagen erna beter op een minuut per oefening gezet. We zijn nu twee maanden bezig en 15 dagen en ik voel mij echt lekker in mijn vel

Super trots hopelijk hou ik het lang vol👍👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *