Leuk spelletjes serie 2

geplaatst in: verhalen | 1

Dit de tweede aflevering en hier zitten de duo Katja en Brigitte Schuurman en die nemen het op tegen het Vlaams duo Pia Douwes en Carolina Dijkhuizen.

Als eerste werd er door Mathias gezegd dat de zusjes Schuurman vals hebben gespeeld, wat eigenlijk een grap is in verband met de zwangerschap van Brigitte die op 31/12/2021 bevallen is van haar zoontje Jimi en uit een eerder relatie heeft zij al een zoon van 12 Chico.

Waar beginnen zij mee dat ga ik een stukje verklappen maar voor de hele show moet je toch het terugkijken,kreeg van mijn collega Hanneke te horen dat zij de eerste aflevering met Britt Dekkers en Martien Meiland ook terug had gekeken en vreselijk gelachen heeft.

Soms heeft het spannende stukjes in het thema dat de kandidaten of het eng,smerig en heel spannend vinden maar is zit wel een tijd aan verbonden binnen een uur moeten zij eruit zijn uit de Escaperoom en door snel de raadsels en puzzels op te lossen komen zij naar de uitgang.

Bij de aflevering van Britt en Martien kan ik zeggen zij waren de snelste volgens mij met 49 minuten op de klok en zij moesten door een plastic gat kruipen waarop Martien zei:” het voelde net of je uit een vagina kruipt”.

Deze aflevering heet:Noodlanding. Zij worden door middel van een koffertje en handboeien aan elkaar gebonden en dan komen zij op bagageband waarbij zij het wordt Start moeten vinden en hoe gebeurd dat door de koffers te scannen.

Wil je het helemaal zien dan kan je het terugkijken Code van Coppens op SBS6. Ik ga nu niks verklappen de uitslag geef ik in mijn volgende blog,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *