Leuk werkje

geplaatst in: verhalen | 0

Een tijdje geleden was er niemand voor de tijdschriften en ik heb het wel een paar keer gedaan omdat de persoon die het deed op vakantie of ziek was dus ik dacht zal het gewoon aangeven dat ik het wel kan.

Dus daar waren ze best blij om want er stonden al van een paar dagen tijdschriften te wachten om vervangen te worden,zodoende deed ik het even snel tussendoor en voordat ik weg ging kreeg ik te horen dat ik de week erna de hele week tijdschriften vul.

Op zich niks mee maar ik sta op de broodafdeling broodjes te bakken en hoe dan verder als ik weg ben,daar komt dan het woord samenwerken te voorschijn,dus ik ga de tijdschriften doen en één van mijn collega’s neemt mijn werk over,simpel toch.

Laten we het woord “simpel” tussen twee aanhalingstekens zetten want dat is echt niet simpel als ik dacht. Nou komt dit niet van mij vandaan maar van mijn leiding en ik geef hier gehoor aan alleen daar hebben sommige mensen wel eens last van om hele discussies te voeren en uiteindelijk ben je tien minuten verder en dan is er nog niks van te recht van gekomen.

Dus het is niet echt SIMPEL om even de tijdschriften te doen maar met goede feedback ben ik nou al bijna drie weken de tijdschriften aan het doen.

Bij dit werk sta je ook snel in contact met de klant even snel een Mikrogids uit de stapel zoeken en de klant kan tevreden naar huis.

I Love my work😉😉

Geef een reactie