Lieve Lady X

geplaatst in: verhalen | 0

Al een paar dagen loop ik met dubbel gevoel door de dagen heen want ik wil je echt wel helpen,maar Lady X ik weet niet hoe,en jij wil Marco niet meer spreken.

Komt dat doordat hij jou een spiegel voor houd en je dat niet wil zien. Ik begrijp dat je leven niet rozengeur en maneschijn is maar je zal toch dingen moeten loslaten om je angst en veiligheid terug te krijgen.

Jou levensrichting bepaal jezelf en andere de kunnen alleen maar luisteren naar jou,maar dan zou je het drinken en moeten laten staan. Misschien als je nuchter bent kunnen we je beter helpen.

Je leeft met het idee over een fantastische relatie die alleen in jouw verbeelding zit,wanneer wordt je wakker uit die droom en kom je weer terug to Earth. Je kan wel schreeuwen ik kan het niet,ik red het niet alleen,maar er zijn genoeg mensen om je heen die je echt willen helpen en aan willen horen,maar dat moet je zelf echt willen.

Door jou koppigheid duw je de helpende hand uit leven,ik vraag mij waarom dan,je wil hulp maar wel zoals jij het wilt,dat is prima maar vraag geen dingen die jezelf beter weet.

Hopelijk kom je er ooit uit en kan je,je leven weer goed leiden met heel veel geluk en liefde.

Geef een reactie