Lily’s garden 7

geplaatst in: verhalen | 0

Hermit Creek heb ik uiteindelijk goedgekeurd gekregen door de wethouder Evelyn wilde Luke Lily verrassen met een reisje voor hun samen met een mooie jacht gingen ze op weg.

Ze kregen schipbreuk en werden op een onbewoond eiland aangespoeld na ze een slaapplaats te hebben gebouwd.En hun eerste nacht samen hebben doorgebracht gingen ze apart van elkaar het eiland verkennen.

Hoe heet het eiland waar ze zijn gestrand Isla Bonita kwam Lily een vrouw tegen genaamd Alma (zoöloog) zij was blij met de hulp dat Lily haar gaf met een opvang voor schildpadden.

Luke die de andere kant van het eiland verkent komt daar een man tegen genaamd Ernesto (vuurtorenwachter) die is echt een mopperkont maar ondanks dat heeft Luke hem geholpen met het restaureren van de oude vuurtoren dan komen Lily en Luke er achter dat beide elkaar niet kunnen luchten, maar Lily is een echte bemiddelaar en zorgt er voor dat ze samen moeten werken en dat is aan het gastenverblijf van de villa.

Als die af is denken ze heerlijk te kunnen slapen op een echt bed maar dat wordt natuurlijk weer eens verstoord door de dochters van de eigenaar Colin Harder van dit eiland. De dochters echt twee drama Queens eerste klas die zich zomaar het gastenverblijf toe-eigenen en blijft er niks over dan op hun zelfgemaakte slaapplaats op het strand.

Volgens mij is Sophia vanderholt de oudste kan het ook verkeerd hebben.En de tweede dochter heet Brigitte.

Op het eiland willen zij een casino bouwen,maar Lily en de rest wilt het voorkomen en daarom betrekken ze hun overal in mij zodat zij niet aan hun deel kunnen beginnen.

Ben nu ook bezig met de werkkamer van Lily maar daar komt een andere blog over. Zal wel een foto over het project neerzetten voor dat ik er mee begon,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *