Logeerpartij

geplaatst in: verhalen | 0

Even weer gezellig bij Dennis en Tineke langs wat heb ik hun gemist ook Emmy natuurlijk was mijn maatje voor moeilijke momenten.Rond één stond ik voor de deur Emmy was zo wild en blij om mij te zien kon niet eens mijn jas uittrekken en mijn schoenen ze wilde dat ik alleen maar ging aanhalen toen boven was had ik haar opgetild over ging ze me likken van blijdschap en meteen werd er van allerlei poppen aan mijn voeten gezet mocht met geluk nog Tineke begroeten. Het was weer fijn om hier te zijn de liefde en warmte te voelen.Ik heb ze echt gemist.

Toen kwam de buurhond bij Emmy spelen de arme Bruce kreeg helemaal geen aandacht van zijn vriendinnetje ze wil alleen aandacht van mij maar ik had natuurlijk ook van alles te kletsen met Tineke hebben ze een tijd niet gezien en uiteindelijk werd Bruce door Emmy opgemerkt.

Bruce

Weer gezellig met meerder eten en tv kijken en werd weer zo in de watten gelegd Tineke is echt een schat broodjes gesmeerd met twee kroketten en een broodje Carrero nooit eerder gegeten heerlijk met pindasaus en straks lekker slapen op mijn plekje waar voorheen heb geslapen.

Emmy heeft mij gezelschap gehouden lekker dicht tegen mij aan geslapen in de morgen ons ritueel samen lekker even een frisse neus halen zij een plasje doen en natuurlijk haar beloningsbotjes we zijn nu zo aan mekaar gehecht maar ik besloot nog een nachtje te blijven slapen.

Eerst gezellig struinen over de Haagse markt heb twee tot drie truien gescoord en wat groentes gehaald en wat andere dingen Tineke ook een leuk spijkerjasje gescoord even op de foto zetten.

En dan ons ritueel een bordje patat eten voordat we naar huis gaan.

Kan wel zien welk bord van wie is.

Daarna volgeladen naar huis O,nee nog even naar de AH om wat dingen te halen vanavond gaan we lekker pannenkoeken eten maar we gaan eerst de spullen thuis brengen en dan weer weg Emmy kreeg al haar boodschappenkoek en toen we thuis kwamen alles opgeruimd en toen wilde Tineke nog naar de plus om een aanbieding te halen dus ik bleef lekker thuis moest echt bij komen zo koud was het.

Zo fijn om hier te zijn herinneringen ophalen en lachen om de grappen wat Marco uithaalde en te zien dat van beide kanten zoveel liefde te voelen mijn schat leeft echt voort in mij en laat mij soms dingen zien waar ik niet wist dat ik dat had.

Zaterdagmorgen half zes ging Emmy naar papa en mama maar trouw om half acht stond ze voor mijn neus voor haar plasje ben zo gehecht aan haar en ben ook zo blij met haar en de liefde die zij mij geeft.

De aandacht die ze wil nu ligt ze weer voldaan op het dekentje bij te komen zo moeilijk om weer afscheid te nemen maar dat zal niet voor lang zijn.

Vandaag komt Edwin om mijn kraan te vervangen dus straks weer naar huis toe en dan zal Dennis,Tineke en Emmy missen en natuurlijk Tinus ook,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *