Lunchen in Leiden

geplaatst in: verhalen | 0

Werd door Joost en Nienke uitgenodigd om dinsdag 28 februari de verjaardag van mijn oudste broer Nico te komen lunchen bij hun thuis dit is de eerste keer na Marco zijn overlijden bij hun weer kom zal wel even een moeilijk moment zijn maar deze ook lieve en dierbare vrienden zullen mij er door heen slepen.

Mijn dagje begint al goed al mijn oud glas weggedaan en dan begint het te sneeuwen dat brengt mij terug op de laatste dag van Marco sneeuw,regen en zon zal het vandaag zo’n dag worden.Zoals ik eerder vertelde mijn oudste broer is vandaag jarig gun hem een fijne verjaardag in het hiernamaals met al de geliefde die ik met hart en ziel mis.

Auto even op de oplader gezet en nog even mijn serie afkijken welke dat is merken jullie wel als het zo ver is.Maar om kwart voor twaalf reed ik weg weet niet hoe druk het zal zijn maar was er om tien voor half één precies op tijd.

Nienke was nog even boodschappen gaan doen en werd binnen gelaten door Joost en hun lieve hond Sjors alleen deze was een beetje ziek en moest even langs de dierenarts wel zielig deze kleine mormel.

Kreeg een heerlijk kop thee alvast en nam een frikandel broodje heerlijk gegeten en later zouden we de rest eten als Joost en Sjors terug zijn van de dierenarts kon mijn broodje lekker zakken en straks verder eten.

Nienke ging de tafel dekken er werd allemaal lekkers op tafel gezet en we schoven aan tafel.

Ik nam een lekker broodje(kampioentje)met Gelderse gekookte worst en later nog een chocoladebroodje en lekker twee glazen jus d’orange en daarna was ik vol Sjors had medicijnen gehad voor de misselijkheid maar na een paar uur knapte hij al aardig op zij waren erg blij dat hij zich al beter voelde dan toen ik aankwam was hij echt niet fit.

Was het vergeten lieve schatten nog gefeliciteerd met jullie negen jarige jubileum jullie zeiden het wel maar sorry heel veel jaren nog samen schatjes🥰🥰🥰.

Rond half zeven ging ik naar huis nog wat boodschappen gedaan en dan straks lekker slapen morgen weer een gezellige dag maar dan aan de andere kant van jullie. Fijne avond samen love you 🥰 🥰,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *