Memory 9

geplaatst in: verhalen | 0

Met deze memory ga ik terug naar mijn schooltijd.

Mijn middelbare opleiding deed ik op de OSG zo heette het vroeger en voluit de Osdorper School Gemeenteschap tegenwoordig is het van naam veranderd en heet het Caland Lyceum.

Maar in de pauze liepen ik altijd met een groep van vier meiden inclusief mezelf naar het winkelplein op de Pieter Calandlaan en daar was in de tijd een supermarkt en dan kochten we onze lunch en in plaats van brood haalde we een zak chips en deze vond ik geweldig en dagelijks at ik dat brood nam ik van huis mee,maar die ging weer rustig mee naar huis en omdat mijn ouders best streng waren at ik het voor ik naar boven ging op,of het belandde in de sloot voor de eenden.

Want dat stond niet stoer om brood te eten als je andere vriendinnen chips aten dus dat heb ik een heel schooljaar gedaan tot ik in het volgende jaar in een andere klas kwam.

Toen deze zak zag liggen dacht lekker weer een keer terug naar mijn jeugd alleen krijg ik niet meer zo’n zak in een keer leeg dus het is voor mij dubbel genieten om de volgende dag weer te smikkelen van mijn chippies.

Nier vaak eet ik het maar als ik het eet is het voor mij iets speciaals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *