Mijmeren

geplaatst in: verhalen | 0

Omschakelen van lekker in de buitenlucht bloot liggen,eten en relaxen naar thuis op de bank hangen in de kleren en bedenken wat gaan we eten of wat gaan we kijken. Zal er nog dagen met mooi warm weer komen of is het nu echt over moeten we nu echt thuis zitten waar buiten de regen naar beneden daalt. Denk aan hoe we de winter doorkomen met die hoge energieprijzen….zal er wat uit komen met Prinsjesdag voor ons burgers.

Nooit eerder hebben we het zo gehad komt het door alle ellende dat hier in ons landje heerst dat alles duurder is geworden.

Er is hier in Bodegraven een braderie met op het Raadhuisplein een kermis,maar wie kan nog genieten van zoiets als je alleen maar kan denken kan ik mijn maandlasten wel betalen of moeten we ons maar in de schulden steken want dat hoor je steeds vaker dat de bevolking er niet meer uitkomt en kleine ondernemers hun deuren moeten sluiten hebben de mensen na de WO2 zo hun best gedaan om Nederland weer op te bouwen tot een welvarend land en door wat de regering blijft schreeuwen door de oorlog in Oekraïne stijgen hier de gasprijzen door.

De regering moet er voor zijn volk zijn,en niet het volk voor regering,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *