Mijn eerste week 2021

geplaatst in: verhalen | 0

Het was wel even wennen na 10 dagen vrij gehad te hebben om afgelopen maandag weer aan de slag te gaan. Maar ook weer heerlijk om mijn lieve collega’s en klanten te zien en hen te begroeten met de beste wensen voor het nieuwe jaar. De eerste weken zijn best rustig,maar je ziet dat men de corona maatregel aan hun laars laten geen mondkapje op en zo dicht op elkaar willen staan.

Maar de week is voorbij gevlogen en nu ik die neerzet is het alweer weekend en dan gaan we onze Abram de visboer verblijden om onze lekkerbekken te halen maar eerst wordt het krabben want het heeft gevroren.

Ik ben echt geen wintermens hou niet van koud maar vind het wel dat je mooie foto’s kan maken dat is het enige wat ik er mooi aan vind.

Eerst maar gaan douchen dan gaan krabben dan ken ik op pad. Het was niet druk een man met een hond die een stukje zalm kreeg en er lekker mee zat te spelen in plaats van te eten uiteindelijk at hij het wel op. Een gezinnetje met een kleine dreumes van denk ik een jaar of drie die een stukje kibbeling kreeg en om knoflooksaus vroeg. En ik die mijn vaste bestelling nam van vier lekkerbekken die ik door al het geouwehoerd weer vergat af te rekeningen. Maar ik ben ook wel weer verwend met een stuk kibbeling.

Daarna snel nog andere boodschappen halen en dan tanken,merk dat het hier lekker rust is denk doordat ik echt koud is,maar wij hoeven de straat niet meer lekker relaxen voor je het weet is het weekend alweer voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *