Moederdag 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Dit zijn de vervelends moment van het jaar. Moederdag was altijd een dag om mijn moeder in het zonnetje te zetten of hoewel om zelf in het zonnetje gezet te worden.

Mijn moeder kon je met kleine cadeautjes blij maken zolang ze haar kinderen om haar heen had en zij ons kon verwennen met haar eten was zij de gelukkigste moeder van de hele wereld.

Een keer hadden met Koningsdag een spijkerwoord gekocht met Ajax erop gemaakt want mijn moeder was een fanatiek Ajax fan en ze was er superblij mee. We moesten het in haar strijkkamer boven de deur hangen zodat ze er steeds naar kon kijken.

Met een dubbel gevoel gaat mijn Moederdag aan mij voorbij pijn in mijn hart omdat ik jou zo mis maar ook met een verdrietig gevoel dat ik mijn eigen kids niet kan vast pakken zal mezelf verwennen door een eigen ontbijt te maken en een moment van stilte voor mij alleen.

Marco laat ik lekker nog slapen dan kan ik een moment nemen van herinneringen aan mijn moeder en mooie moment die ik met mijn kids heb gehad.

Een broodje en een kop thee geserveerd op een dienblad en zelfgemaakte kunstwerken die zij gemaakt hebben,hun glunderende gezichten en daarna knuffelen tot we alle drie weer even in slaap vallen.

Fijne Moederdag gewenst

Liefst Esther

  1. Maand mei | Esther'sdairy

    […] Vanaf het eerste jaar dat mijn moeder overleden is tot heden blijft zo’n dag als Moederdag nog moeilijk voor mij het is niet alleen dat mijn moeder mis maar ook mijn beide kids.Het hele verhaal is te lezen onder de blog:Moederdag 2021 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *