Muffins en bloemkoolrijst.

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had in mijn koolhydraat receptenboek gezien hoe je koolhydraat arme muffins kan gaan maken en ik dacht dat lijkt mij ook lekker om dat tussendoor te eten dus ik ben aan de slag gegaan had een bakvorm voor muffins gekocht(nou moet ik nog uitvinden hoe ik ze er heel uit kan krijgen)

De eerst deed ik drie eieren met alleen gesmolten kaas,paprika en peper en zout en wat melk maar de verhouding van zout was te weinig maar op zich waren ze best lekker met een beetje mayonaise erbij.

Ze zagen er ook uit alleen hoe krijg ik ze eruit met veel gemopper had ik ze in stukjes eruit maar zoals ik vernoemd had het was wat flauw dus ik ging voor poging twee weer drie eieren en nu spekreepjes en toch niet heel veel zout maar wel genoeg peper en volgens Bessie de cupjes insmeren met boter dat dus ook gedaan.

Ook toen kreeg ik ze er niet mooi uit dus bedacht ik ga gewoon van die wegwerp cupjes kopen dan moet het wel gaan lukken en vandaag heb ik gemaakt muffin met wat zuurkoolstamppot en ook weer drie eieren wat melk,peper en zout en kijk hier zijn ze dan.

Heb er een geproefd wel machtig maar verrukkelijk tis even heel wat anders moest toch wat met het kleine beetje stamppot wat ik nog over had……ben mijn vriezer aan het leeg maken dat had ik nog gemaakt voor ik wist dat ik diabetes werd en ik hou niet van weggooien dus vandaar…….wat voor muffin ga ik nog uitproberen hou mijn blog in de gaten.

Heb de tip gekregen om bloemkoolrijst te kopen van zowel Nanny als Mirjam en wat denk je ga er nasi van maken voor de zondag hou jullie op de hoogte wat ik er van vind.

Gelukkig hoef ik mijn kruiden niet weg te doen kan ze allemaal lekker gebruiken dus ik ga Indische nasi maken met voor het eerst bloemkoolrijst als alternatief van gewone rijst.

Met sambal erbij

Wil je het zelf uitproberen dan hoor ik graag hoe jij het vond smaken,liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *