Na tien jaar weerzien

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn eerste bericht werd beantwoord met dank je wel en ik schoot van de aarde zo lijnrecht de hemel in van blijdschap.Nu denken jullie hoezo dan waarom maken deze drie woorden dank je wel jou zo gelukkig dat komt omdat het van iemand waar ik tien jaar geen contact mee heb gehad en de eerste stap was voor ons beide gezet na een aantal berichten op Messenger zijn we over gestapt op whatsapp dat was voor ons beide wat makkelijker en sneller.

Mijn zoon toen zes jaar.

Na een aantal berichten op whatsapp kwam het van zijn kant om elkaar te gaan ontmoeten en hij wilde wel mijn kant op komen mijn geluk werd alleen maar groter en groter maar ik was wel zo laat ik niet te hard van stapel lopen geef hem de keuzes. Ik gaf aan oké ik reserveer wel hier in Bodegraven dan laat ik je wel weten hoe laat ik gereserveerd heb. Het werd zaterdag 11 november om vijf had ik een tafel gereserveerd maar omdat een beetje verwarrend over kwam bij Rob belde hij mij op en toen ik zijn stem hoorde schoot ik helemaal in de stress maar toen we hadden opgehangen was ik zo nerveus belde Bessie op en moest echt haar spreken blij met zo’n lieve vriendin die ik dag en nacht mag bellen.

Zij was heel blij voor mij en gaf mij advies en raad hoe ik met mijn gevoelens om moest gaan de hele week liep met mijn hoofd in de wolken en mijn hersens maakt overuren hoe gaat ik zaterdag naar de afspraak met mijn zoon hoe zal het zijn om hem te zien na tien jaar die vragen zaten in mijn hoofd.Ik was een kwart voor vijf voor het restaurant(de molen)en nam de ene peuk na de ander was echt nerveus maar tevens ook was heel erg gelukkig en ontzettend blij om hem te zien.

Ik nam plaats aan de tafel waar mijn naam op stond en bestelde meteen cola mijn keel was zo kurkdroog moest echt iets drinken en het wachten leek wel uren te duren maar toen hij de deur opende en ik hem zag maakte mij een sprongetje van herkenning dit is echt mijn kind en we gaan hier dineren samen het was nog wel onwerkelijk maar toen hij mij begroette wist ik niet zal ik opstaan om hem te omhelzen of blijf ik gewoon zitten het laatste deed ik.

Onder deze foto’s staan de rest even op klikken

Het gesprek dat liep echt vlot en zijn gezelschap was heel fijn maar ook heel warm merk wel dat hij zo volwassen is geworden en zo verstandig hoe hij zijn leven leid ben zo trots op hem.Bestelde beide ons eten en het heeft mij nog beter gesmaakt omdat ik hier zat met mijn zoon.Tien jaar was voor mij een eeuwigheid maar vanaf het eerste uur dat we samen waren heeft mij zo goed gedaan en we konden alles bespreken met elkaar beide hadden we begrip voor de situatie die de verwijdering heeft gemaakt voor ons.

We namen nog heerlijk een dessert even niet op mijn eten gelet maar alles genomen waar ik naar verlangde en na het afrekenen liepen we naar buiten en daar werd ik hartverwarmend omhelst door mijn zoon hij nam afscheid en het woord mam we houden contact dat voelde zo geweldig tien jaar heb ik mij zo leeg gevoeld ondanks ik moeder ben van twee prachtige kinderen was het woord MAM dat mij emotioneel raakte en met een overweldigend gevoel stapte ik in mijn auto wetend dat dit een mooi gevolg zal krijgen heb hem wat ik op de foto getoond heb aan hem gegeven.

Gisteren kreeg ik een app ben thuis van hem want dat had ik hem gevraagd en dat was het enige wat ik graag wil als we afspreken samen dat ik weet dat hij veilig thuis is. Mijn weekend was geweldig met een ontmoeting met mijn zoon dank je wel Rob voor alle liefde die ik zaterdag voelde,

Liefst Esther 😘 je moeder😍

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *