Netflix genomen 25

geplaatst in: verhalen | 0

Deze film had ik al gezien maar er is nu een nieuw seizoen erbij gekomen en ik wilde die echt ook zien voor jullie niet weten over welke film ik het heb dan even een reminder het heet:The Beauty Queen of Jerusalem

Waar ging het weer over Gabriel een Joodse jongeman die begint een relatie met een verboden vrouw Rachel en Rosa is eigenlijk wel verliefd op Gabriel dan blijk Rachel zwanger te zijn en moet van haar familie met een oudere man trouwen Gabriel trouwt met Rosa en krijgen drie dochters June,Rackala en Becky

In de laatste aflevering van seizoen 1 trouwt June met David de buurjongen maar David komt terug uit de oorlog en is heel erg veranderd toch wil June met hem trouwen en Gabriel geeft zijn lievelingsdochter June een huwelijksreis naar Tel Aviv daar leert zij twee Britse dames kennen Stephanie en Barbara terug in Jeruzalem krijgt June bezoek in de modezaak waar zij werkt bij Mr.Zachs van de dames.

Ik ga niet te veel vertellen kijken jullie zelf maar want in sommige aflevering heb ik echt even op mijn een brok in mijn keel moeten door slikken maar ik weet zeker er komt nog een seizoen drie er aan dus ben benieuwd ik wacht het af maar mocht je het kijken veel kijkplezier,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *