Netflix genomen 32

geplaatst in: verhalen | 0

Dit is een serie van vier seizoenen waar drie daarvan tien afleveringen heeft en de laatste maar acht afleveringen.

Waar gaat het over er is een vrouw vermoord en die ligt op de grens tussen Denemarken en Zweden maar wie heeft de leiding Sage Norén recherche van Malmö of Martin Rohde van Kopenhagen. Want wie is deze vrouwelijk persoon de gemeenteraadsvoorzitter van Malmö.

Maar na weghalen van het lijk komen ze er achter dat alleen het bovenlichaam tot Kerstin Ekwall behoort maar de benen zijn van iemand anders alleen die hebben een jaar in de vriezer gelegen.Saga Norén is heel erg geïnteresseerd in autopsie dus zij gaat vaak daar zelf de lijken kijken en onderwerpen aan het onderzoek het onderste deel is waarschijnlijk van Monique Brammer maar hoe komen die twee lichaamsdelen op de Øresundbrug en wie heeft dat gedaan.

En dat moet uitgezocht worden door Saga en Martin het is echt zenuwslopend want er gebeurd steeds meer wat één man kan doen om een stad of land angst aan te jagen. In twee seizoenen werken Saga en Martin samen omdat er steeds moorden worden gepleegd tussen Denemarken en Zweden.

Maar dan komt in seizoen Hanna als nieuwe partner voor Saga maar dat duurt niet lang dat er een nieuwe partner verschijnt Hendrik Sabroe en zoveel complexe moorden moeten worden opgelost maar gelukkig lukt hun twee het wel.

Ik vond dit echt een spannende serie maar de moorden vond ik wel heel luguber en op Vlietland scheen er ook een paar mensen deze serie te hebben gezien.

Wil je weten hoe het begint en afloopt moet je deze serie echt gaan kijken veel kijkplezier,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *