Netflix genomen 33

geplaatst in: verhalen | 0

Deze serie heeft twee seizoenen met elk tien afleveringen en waar gaat het over Andri een politiechef van een vissersdorp Seydisfjördur in IJsland waar er een stuk lijk in een net van een vissersboot terecht komt maar wie is het?

Andri woont met zijn twee dochters bij zijn schoonouders wat Andri niet weet is dat zijn (ex)vrouw met haar nieuwe man komt en dan hun kinderen mee wil nemen.Maar op dit moment is het vinden van de indentiteit van het romp belangrijker.Omdat er groot cruiseschip aanmeert moeten ze weten of er geen passagier of bemanningsleed wordt gemist.

Steeds stuit Andri op tegenstand vooral van ex-collega Trausi maar de hevige sneeuwval kunnen hun niet komen en wacht Andri geduldig af tot forensisch team eraan komt. Maar dan verdwijnt het lijk,maar er komen wel andere lijken erbij.

Maar ik verraad niks meer want ik vond het heel erg spannend en daarom keek ik ook die andere film waar Andri in speel.

Deze is een serie met zes afleveringen maar Andri zit niet meer bij moordzaken hij doet nu financieel misdaad maar Trausi komt hem weer opzoeken in verband met een lijk Ivar gevonden wordt in een sektekamp Asar dan gaat Andri mee naar het noorden.

Maar omdat maar zes afleveringen heeft vertel ik er niet meer over kijk zelf maar als je na het lezen toch nieuwsgierig bent geworden en dan kan ik je alleen veel kijkplezier wensen

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *